TransIP

TransIP Review & Ervaringen

Vanaf
€5,99

Score
6.0

Overzicht Voor/Tegen

 • VPS vanaf €10 per maand
 • Gratis SSL
 • 10 dagen backups
 • Géén telefonische klantenservice
 • Wisselende klantervaringen

1. Algemeen

Het hosting bedrijf TransIP behoort tot de 4 grote partijen in Nederland. Het bedrijf is opgericht in 2003 en snel gegroeid, met name op het gebied van VPS en domeinregistraties is het erg geliefd. Sinds 2019 behoort TransIP samen met onder andere Vimexx, iXL Hosting en Combell tot team.blue.

2. Pakketten

De WordPress hosting pakketten van TransIP zijn ruim uitgerust, je krijg minimaal 10 GB schijfruimte, standaard SSL, auatomatische back-ups en onbeperkt dataverkeer. De drie pakketten waaruit je kan kiezen zijn Core, Pro en Max. De verschillen zitten enkel in aantal databases, schijfruimte en aantal email adressen.

Core

 • 10 GB schijfruimte
 • 1 database
 • Onbeperkt dataverkeer
€5,99 per maand (1e jaar) Daarna €5,99 per maand
Bestellen

Pro

 • 100 GB schijfruimte
 • 100 databases
 • Onbeperkt dataverkeer
€9,99 per maand (1e jaar) Daarna €9,99 per maand
Bestellen

Max

 • 250 GB schijfruimte
 • Onbeperkt databases
 • Onbeperkt dataverkeer
€19,99 per maand (1e jaar) Daarna €19,99 per maand
Bestellen

3. Klantenservice

Een veel besproken nadeel van TransIP is het ontbreken van telefonische support. Gebruikers die graag de telefoon oppakken om een probleem te bespreken kunnen beter verder kijken. Toch is de support tegelijkertijd vaak erg snel. TransIP richt zich zeer sterk op de meer technische gebruiker en wellicht heeft deze minder behoefte aan telefonische ondersteuning.

4. Conclusie

TransIP is populair onder de meer technische website bouwers. De afgelopen periode zijn sommige tarieven verhoogt, dit heeft enigszins voor wat ontevreden reacties gezorgd. Toch wordt TransIP gemiddeld goed beoordeeld en zijn ze met een vanaf prijs van €5,99 per maand ook niet echt duur te noemen.

Recente beoordelingen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

TransIP
Average rating:  
 28 reviews
by De Coninck Thomas on TransIP

Opgelet! Zeer slechte ervaring mee. Uiteindelijk zelfs de juridische dienst (DNS Legal België moeten inschakelen) om hun geprutst met overdracht domeinnamen recht te trekken! U bent gewaarschuwd

by Pieter on TransIP

Zeer slechte service. Ondersteunen drupal niet out of the box. Belachelijk!

by Joeri on TransIP

Stabiele producten voor een goede prijs. Snelle support die je daadwerkelijk helpt. Goed bereikbaar (mail, tickets, telefoon). Controlepaneel voor basisfuncties werkt snel en goed (DNS, domeinen). Maildienst stabiel, wel enigzins beperkte webmail. Verdient nu de back-up functie gratis is 5*!

by Gamer on TransIP

Ik zit een paar jaar bij deze partij, met geavanceerde servers. Een jaar of vijf geleden was ik enorm tevreden. Nu ze groter worden is het een enorm naar bedrijf aan het worden. Ik heb dit jaar heel veel storingen gehad met meer dan 24 uur uitval. Telkens onzinsmoesjes als een defecte server en een fout in de failback, defecte UPS, stroomuitval, kappotte Switch en ga zo door. Als je netjes aangeeft dat je niet heel blij bent met de gan van zaken schuiven de ellende af en heb je simpelweg pech. Ook zijn er prijsverhogingen doorgevoerd, niet zomaar een prijsverhoging maar verdubbeling. Als je een dedictated server hebt en daarop ook voor je eigen klanten producten verkoopt, zou ik zeker niet voor TransIP kiezen. De twee sterren verdienen ze puur en alleen omdat ze de eerste drie jaar wel een mooi product leverde.

by Cumali on TransIP

1 Helemaal geen sport alleen email ze zeggen een ding we hebben geen toegang wij kunnen niks doen meer zeggen ze niks met alle vragen zeggen ze dit Bijv. ik kon niet email sturen door 2 probleem eentje ligt bij server en andere probleem is zijn ip is geblokeerd bij microsoft en ik vraag hulp geven ze dit antwoord ik zet de antwoord hier.
"Wij herbruiken onze IP adressen en kunnen niet garanderen dat deze in het verleden nooit voor niet-legitieme doeleinden zijn gebruikt. Wij doen ons uiterste best om dit te voorkomen maar helaas kunnen wij het probleem dat onze IP adressen op een blacklist komen te staan niet altijd verhelpen."

Dus Afstand houden deze bedrijf heeft echt geen service.

by Eduard de Greaf on TransIP

Ik heb nog nooit zo'n slechte klantenservice meegemaakt. Ze hebben alleen maar standaard antwoorden en als je probleem er niet tussen staat kan het niet opgelost worden.

Na een kale Joomla installatie heeft de server nog steeds time-out errors.

De klantenservice geeft als oplossing dan maar naar een VPS te gaan die ze zelf niet aanbieden dus adviseren om naar een andere hosting provider te gaan.

by Chane on TransIP

Ik waardeer Transip zeer laag in!

Alleen slechte ervaringen met Drupal en Wordpress sites.

Je bent meer bezig met problemen oplossen.

by Oruc on TransIP

Geweldig bedrijf. Wij hebben hier een VPS draaien, en alles is top geregeld. Krijg zelfs op zondag antwoord op al je vragen. Ik zou geen reden vinden om over te stappen naar concurrenten. Geweldig bedrijf!

by Cor Strijp on TransIP

ik ben al jaren en jaren zeer tevreden over Trans-ip ,

goede snelle service.

ik ben en blijf een tevreden klant.Cor

by Joost Schreurs on TransIP

TransIP biedt prima service, en maakt het met een paar klikken mogelijk wordpress te installeren op je domeinnaam. Sowieso zou ik bij het maken van je keuze van hoster één van de grotere hosters kiezen.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»