Skyberate

Skyberate Review & Ervaringen

Vanaf
€15,00

Score
8.0

Overzicht Voor/Tegen

 • 14 dagen gratis Trial
 • 4.000 Magento shops
 • 15 jaar ervaring
 • Lage limieten schijfruimte
 • Géén korting

1. Algemeen

Skyberate Hosting, ofwel de volledige naam Skyberate Internet Services, richt zich sinds 2003 op hosting en domeinregistratie. Hoewel het bedrijf niet erg bekend is onder de grote massa heeft het wel een erg goede naam opgebouwd onder ondernemers met een Magento webshop. Skyberate heeft namelijk een specifiek Magento Hosting pakket waarbij de volledige installatie voor je uit handen wordt genomen en de webhosting volledig op Magento is ingericht. Dankzij deze dienst is Skyberate naar eigen zeggen één van de grootste Magento Hosting providers in Nederland.

Start

 • 5 GB schijfruimte
 • 25 GB dataverkeer
€15,00 per maand (1e jaar) Daarna €15,00 per maand
Bestellen

Standaard

 • 10 GB schijfruimte
 • 50 GB dataverkeer
€30,00 per maand (1e jaar) Daarna €30,00 per maand
Bestellen

Premium

 • 15 GB schijfruimte
 • 150 GB dataverkeer
€50,00 per maand (1e jaar) Daarna €50,00 per maand
Bestellen

Deze review wordt binnenkort verder uitgebreid.

Recente beoordelingen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Skyberate
Average rating:  
 5 reviews
by Nico on Skyberate

Op zaterdag rond 22.00 uur een probleem gemeld, site deed raar. Op zondag ochtend reactie gehad dat het probleem niet aan hun servers lag maar Jeffry heeft het wel gelijk opgelost.

Blijkt dus dat ze, of in de nacht of op zondag toch klanten uit de brand helpen.Ik was al aan het kijken naar andere providers, maar dat is niet meer nodig. Mijn vorige virtuemart website was vrij snel maar nu draai ik een magento website bij skyberate en volgens google is die nog een stuk sneller.

Ik ben tevreden.

by Roy on Skyberate

De mensen van Skyberate zijn zeer kundig en behulpzaam. Ze denken met je mee en zoeken naar oplossingen. Top! Waar veel Magento gespecialiseerde hostingpartijen veel tijd en geld, in een glad commercieel verhaal, is het bij Skyberate juist de technische afdeling waar veel aandacht in wordt gestoken. Beloftes komen ze na en ze zetten een extra stap voor de klant. Super!

by bert on Skyberate

opzich relatief snel maar ondanks telefonische hulp valt de server vaak uit en is toegang op je controlpanel niey altijd gewaarborgd. zeker in het weekend is de service gewoon slecht. Verder zijn ze niet goedkoop en ik heb de indruk na een jaar hosing bij skyberate dat de service afneemt. bereikbaarheid weekdnds is nul, laat staan dat problemen opgelost worden

by Ronald on Skyberate

Erg prettig dat ze snel en tegen normaal tarief per telefoon zijn te bereiken.

Uitleg/voorlichting was ook prima op één punt na.

Op de vraag of er ook jaarlijks betaald kan worden en of daar korting op zit, was het antwoord, neen wij rekenen per maand af. Bij het doorlopen van de aanvraag kwam een totaal bedrag uit van 12 maanden.

Toen ik hierover terug belde werd ik voor leugenaar uitgemaakt.

by Janneke on Skyberate

Prima dienst, we hebben zelf niet zoveel ruimte nodig maar anders inderdaad wel weinig!