Shoppagina

Shoppagina is een Nederlands bedrijf dat webshop software aanbiedt vanaf €9,50, ook de meer uitgebreide pakketten zijn scherp geprijsd.

Shoppagina Review & Ervaringen

Vanaf
€9,50

Score
8.4

Overzicht Voor/Tegen

 • Onbeperkte Schijfruimte
 • Onbeperkte dataverkeer
 • Simpel en Snel
 • Limieten op productaantallen (SKU)
 • Vormgeving aanpassen pas vanaf Extra
 • Voorraadbeheer pas vanaf Extra
 • Producten importeren pas vanaf Geavanceerd

1. Algemeen

De webshop aanbieder Shoppagina is een dienst van multimedia bedrijf Izi-services uit Utrecht. Enkele voorbeelden van webshops die op de software van Shoppagina.nl draaien zijn walkietalkie.nl en de webshop van chickslovefood.com. We bekijken in deze recensie het productaanbod op basis van tarieven en specificaties.

2. Pakketten (Aanbevolen pakket ‘Extra’)

Net als veel aanbieders biedt ook Shoppagina de keuze uit drie pakketten; Basis, Extra en Geavanceerd. De tarieven die Shoppagina hanteert lijken op het eerste gezicht een stuk lager dan die van de concurrentie. Daarbij valt wel op dat de kleine pakketten relatief lage aantallen producten bevatten. Pas vanaf Geavanceerd kun je 5.000 producten in je webshop plaatsen. Denk er goed aan hoeveel producten (SKU), verschillende maat en kleur je wilt hebben voor je een keuze maakt.

Het Basis pakket geeft de mogelijkheid tot 250 producten en het Extra pakket geeft optie tot 1.000 producten in de webshop te plaatsen wat voor veel starters genoeg zal zijn en is verder ook erg volledig qua mogelijkheden. Later meer producten toevoegen kan ook altijd natuurlijk.

Ook zijn alle iDeal betalingsproviders gekoppeld, zijn kortingscodes inbegrepen  en is schijfruimte en dataverkeer ook onbeperkt. De twee belangrijke beperkingen van het Basis pakket zijn het ontbreken van aanpasbare vormgeving en voorraadbeheer. Op zich is Het Basis pakket voor €9,50 per maand een volwaardig webshop aanbod. Het Extra pakket is gezien de vormgeving en voorraadbeheer het door ons aanbevolen abonnement.

De enige mogelijkheid die ontbreekt in het Extra pakket en waarvoor je wellicht het Geavanceerde abonnement wilt kiezen is de mogelijkheid producten te importeren. Daarbij geeft het Geavanceerd pakket ook de mogelijkheid tot 5.000 producten te gaan in plaats van de 1.000 van de Extra. Voor de meeste startende webwinkeliers zal het Extra pakket de beste keuze zijn, de basis is net iets te beperkt, upgraden kan later altijd nog.

Basis

 • Onbeperkte Schijfruimte
 • Onbeperkte Dataverkeer
 • Max. 250 producten
€9,50 per maand (1e jaar) Daarna €9,50 per maand
Bestellen

Extra

 • Onbeperkte Schijfruimte
 • Onbeperkte Dataverkeer
 • Max. 1.000 producten
€14,50 per maand (1e jaar) Daarna €14,50 per maand
Bestellen

Geavanceerd

 • Onbeperkte Schijfruimte
 • Onbeperkte Dataverkeer
 • Max. 5.000 producten
€24,50 per maand (1e jaar) Daarna €24,50 per maand
Bestellen

3. iDeal betalingen accepteren

Bij Shoppagina kun je iDeal betalingen accepteren via tal van aanbieders zoals Mollie, Ogone, Rabobank, ING en meer, echter enkel met Sisow worden de iDeal betalingen automatisch gekoppeld aan de webshop.

4. Vormgeving Mogelijkheden

Met de editor in Shoppagina kun je de webshop vormgeving aanpassen. Let er wel op dat dit enkel vanaf het ‘Extra’ abonnement kan, dit is ook de door ons aanbevolen keuze. Wie een vormgeving wil laten maken kan dit ook door Shoppagina laten doen. Het bedrijf rekent €995,- voor het ontwerp.

5. Extra Opties (Plugins/Optins/Tools)

Veel bekende diensten zijn gemakkelijk te koppelen aan de Shoppagina webshop. Denk hierbij aan Google Adwords, Facebook, The Feedback Company, TradeTracker, Mailchimp en meer.

6. Conclusie

Samenvattend biedt Shoppagina een erg complete webshop dienst aan tegen een scherp tarief. Veeleisende ondernemers zullen af en toe wat opties missen maar starters kunnen hier erg goed mee uit de voeten. Wat we ook leuk vinden is de actieve blog van shoppagina. Hier kun je ook gebruik van maken als je de webshop ergens anders draait natuurlijk. De artikelen zijn niet allemaal even diepgaand maar geven startende webshop eigenaren leuke input zoals ‘4 tips om het orderbedrag te verhogen’ of ‘3 x inspiratie voor een leuke blog’. Voor wie meer inzicht in precieze mogelijkheden wil is het mogelijk 30 dagen gratis een webshop te testen. Maak hier een gratis test account aan, kies het abonnement dat je verwacht nodig te hebben en je krijgt volledige toegang tot de software. Laat hieronder je eigen ervaring achter over deze dienst.

30 dagen gratis proberen

Recente beoordelingen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Shoppagina
Average rating:  
 0 reviews