Webhosting bedrijf Hostdeal failliet?

Het webhosting bedrijf Hostdeal is offline en haar klanten hebben géén toegang tot hun websites. Naar eigen zeggen is het bedrijf slachtoffer geworden van oplichtingpraktijken waarbij voor £ 1,5 miljoen aan domeinnamen is besteld en teruggeroepen. Hierdoor zou de Engelse KVK hebben besloten de website van hostdeal tijdelijk op te schorten. Een vrij uitzonderlijke situatie waarbij de klanten de dupe zijn. Hieronder de verklaring die op de website van Hostdeal is te lezen:

hostdeal-waarschuwing

In hoeverre deze verklaring klopt wordt betwist, zo wordt op ISPam genoemd dat het verhaal wellicht is dat Hostdeal een rekening van webhosting leverancier Hetzner niet heeft betaald.

In een reactie van 7 mei, 15:34  laat eigenaar Vanschoor weten : “Er was een serieuze oplichtingsbende actief op ons netwerk. Echter hebben we een overeenkomst tot overname gesloten met een andere partij.”

We houden u via dit artikel op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en wat dit voor de klanten precies betekent.

2s Reacties

Pieter de Kruijf
22 mei 2014 om 12:09
Bij mij hetzelfde verhaal. 1e levering zou 9 april zijn en de 2e gisteren. Heel veel mails gestuurd, worden niet (meer) beantwoord, adres entelefoon nummer opgezocht via Facebook: Buy1Get2 Grotestraat 64 7622GM Borne tel: 084 8772728 maar daar krijg je een bandje om iets in te spreken. Ik weet ook niet meer hoe nu verder Iets voor Tros Radar? Probeer mijn geld te laten storneren Pieter de Kruijf
Beantwoorden
John
09 mei 2014 om 10:18
Hallo. Ik probeer Buy1get2 al anderhalve week te bereiken ivm uitlevering bestelling...want dat gebeurt ook niet meer!!
Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *