Versio beschuldigt klant van smaad

Tweet klant Versio

03 januari 2012 – Hosting aanbieder Versio dreigt één van haar eigen klanten aan te klagen wegens smaad. De klant in kweste, Robert van Hoesel, twitterde ontevreden dat Versio ‘pauperhosting’ is.

De directeur van het hostingbedrijf Versio heeft in reactie hierop de heer van Hoesel een dreigende email gestuurd met daarin “U maakt zich schuldig aan smaad en u bent hiermee strafbaar volgens artikel 261 van het strafrecht”, aldus Reshad Bashir. Inmiddels heeft Tweakers zowel met Bashir als met van Hoesel contact gehad. Het lijkt erop dat vooral de tweet ‘Toch wel leuk, zo’n avondje een bedrijf kapot maken.’ In het verkeerde keelgat van Versio is geschoten. Dit is natuurlijk enigszins terecht. Toch kan het niet zo zijn dat een ontevreden klant zijn mening niet meer mag uiten op Twitter wanneer deze een slechte service gehad heeft.

Verder is het vreemd dat Versio beweert dat de klant nooit een klacht ingediend heeft terwijl dit onjuist is. Van Hoesel heeft Tweakers namelijk bewijs getoond dat hij meerdere malen een klacht ingediend heeft. Vooral dit laatste maakt ons erg bezorgt over de diensten van Versio als hosting aanbieder.

Tweet klant Versio

Inmiddels is op het webmaster forum SiteDeals een topic losgebarsten over dit incident. Inmiddels zijn er 376 reacties geplaatst in dit topic, zie: http://www.sitedeals.nl

Bron: http://www.tweakers.net