Uitslag Poll: Snelheid & Ondersteuning belangrijkste aspect

Uit de poll die liep tot en met eind november 2012 is gebleken dat snelheid en ondersteuning als de twee belangrijkste eigenschappen van webhosting worden gezien. De poll heeft op Hostingvergelijken.eu gedraaid tot en met 30 november 2012 en in totaal zijn er 63 stemmen uitgebracht.

De uitslag van de stemmen was als volgt:

Het interessante aan dit resultaat is toch dat veel hosting aanbieders zich op hun website met name proberen te onderscheiden door middel van prijs en opties. Deze twee keuzes zijn in onze poll toch onderaan geëindigd. Het betreft weliswaar een vrij verdeeld resultaat over een kleine steekproef maar het geeft toch zeker een interessant inzicht.

Hoewel snelheid dus een belangrijk aspect is voor velen blijft dit ook direct een lastig onderdeel. Webhosting bedrijven kunnen benadrukken hoe goed hun serverparken zijn, zodra er op een shared hosting een andere website staat die plots veel bandbreedte opeist ontstaan hier toch vaak problemen. Ook mooi om te zien is dat de prijs maar voor 24% van de mensen het belangrijkste aan webhosting is. Zeker in de markt waar de concurrentie groot is zien we veel prijsvechters opstaan. Echter voor veel ondernemers en kleine bedrijven is de kosten van webhosting ook met €150,- per jaar niet een significante post. Wanneer er echter problemen met de hosting ontstaan lopen de kosten een stuk sneller op.

Vanaf vandaag zal de nieuwe poll actief zijn op onze website, vul je deze ook in?