Mijndomein

Mijndomein Recensie

Vanaf
€1,00

Score
7.0

Overzicht Voor/Tegen

  • 1 Duidelijk pakket
  • Hoge instapkorting
  • Weinig maatwerk

Mijndomein is een webhosting bedrijf dat is opgericht in 2003. Het bedrijf is gevestigd in Lelystad en noemt zichzelf de eerlijkste hosting provider van Nederland.

Zoals verwacht bij de naam Mijndomein richt dit bedrijf zich op domeinregistratie. Inmiddels beheren zij meer dan 600.000 domeinnamen voor hun klanten. Naast een domeinregistratie van €9,- per jaar (1e jaar €1,-) kun je terecht voor drie andere website gerelateerde producten; Email, Webhosting en Website.

Direct naar Mijndomein.nl

Van het webhostingpakket is slechts één standaard configuratie beschikbaar. Voor €60,- per jaar krijg je bij mijndomein.nl webhosting met 20GB schijfruimte, gratis SSL, 1-klik CMS installatie en onbeperkte dataverkeer.

Met de dienst Website van Mijndomein is het mogelijk zonder technische kennis een eenvoudige website te maken op basis van templates met een sitebuilder (oftewel Websitemaker). Er zijn koppelingen met social media te maken, afbeeldingen en filmpjes toe te voegen etc. De websitemaker van Mijndomein kost €90 per jaar, het eerste jaar krijg je hier €80 korting. Het is een leuke volledige optie voor de beginnende website maker, echter wij kijken graag naar de webhosting.

Prijs CMS hosting pakket

€60,- per jaar (that’s it)
Eerste jaar: €10 (€50 korting)

De prijs is vrij duidelijk, het webhosting pakket is zowel inclusief domeinnaam als inclusief BTW. Er zijn verder géén bijkomende kosten.

Extra: Auto Leasen?

Misschien niet gelijk de extra die je zou verwachten maar Mijndomein biedt ook autolease voor particulieren aan. In 2010 zijn ze gestart met deze dienst en naar eigen zeggen rijden er reeds 556 auto’s rond in Nederland via Mijndomein. Ze proberen de goedkoopste te zijn door gebruik te maken van reclame op de auto’s en beschouwen deze zo als ‘rijdende abri’s’. De goedkoopste auto’s zijn momenteel de Peugeot 107 en de Renault Twingo, deze zijn beide te leasen voor €219,- per maand.

Ervaringen met Mijndomein

Hoewel er op onze pagina nog géén reviews staan over Mijndomein zijn er genoeg ervaringen te vinden op andere websites. Zo zien dat Mijndomein op Webhosters wordt beoordeeld met 3,5/5 sterren (op basis van ruim 700 reviews) en op Trustpilot wordt het bedrijf beoordeeld met 2/5 sterren (op basis van 186 reviews.

Naar Mijndomein.nl

Laatste update: 08-03-2019