Hostnet

Hostnet Review & Ervaringen

Vanaf
€4,50

Score
4.1

Overzicht Voor/Tegen

  • Gratis SSL
  • Uitgebreide klantenservice
  • 1-klik installatie pas vanaf Pro

1. Algemeen

Hostnet is actief sinds 1999 en is de marktleider van Nederland op het gebied van aantal webhosting klanten. Naar eigen zeggen beheren zij momenteel ruim 800.000 domeinnamen voor meer dan 200.000 klanten. Hostnet wil zich onderscheiden op basis van een goede klantenservice.

2. Pakketten

Hostnet biedt drie hosting pakketten aan; Start, Pro en Plus. Volgens het productaanbod is het pas vanaf Pro mogelijk om met 1-klik WordPress, Joomla of Magento te installeren. Als wij kijken naar de specificaties van pakket Start is dat hier ook geen probleem, echter moet je de installatie dan handmatig uitvoeren. Vanaf hosting pakket Pro kun je een applicatie van Hostnet gebruiken om de drie CMS’en automatisch te installeren, zeer aanbevolen! Er is weinig meerwaarde in het Plus pakket, deze heeft enkel meer schijfruimte, 100GB i.p.v. 50GB.

Wat wel voordelig is bij Hostnet is het instap VPS pakket, vanaf €10,- per maand kun je bij deze aanbieder een Plesk12 1GB VPS pakket afsluiten met ruime hoeveelheden schijfruimte en dataverkeer.

Start

  • 5 GB Schijfruimte
  • 1.000 GB dataverkeer
€4,50 per maand (1e jaar) Daarna €4,50 per maand
Bestellen

Pro

  • 50 GB Schijfruimte
  • 1.000 GB dataverkeer
€6,50 per maand (1e jaar) Daarna €6,50 per maand
Bestellen

Plus

  • 100 GB Schijfruimte
  • 1.000 GB dataverkeer
€8,50 per maand (1e jaar) Daarna €8,50 per maand
Bestellen

Hoewel Hostnet zoals gezegd niet goedkoop is is het aanbod uitgebreid. Het is jammer dat zij niet meer het voordelige Magento pakket aanbieden wat voorheen het geval is. Wellicht zijn de extra zakelijke cloud mogelijkheden voor sommige gebruikers een reden om voor Hostnet te kiezen, ze bieden Hostnet Cloud voor ontwikkelaars en apps als en Cakemail voor email marketing. Het algemene hosting aanbod is vrij basis, het VPS aanbod is interessant.

Officiële Website: Hostnet.nl

Recente beoordelingen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hostnet
Average rating:  
 34 reviews
by ferry on Hostnet

slecht automatische verlengingen zonder daar van af te weten, je kan domeinnamen niet zomaar opzeggen. Als je opzegt dan gaan ze nog steeds afschrijven en dan niet voor 1 maand maar een jaar of half jaar.
Hostnet domeinnamen zijn niet op te zeggen zowel telefonisch als via de website heb ik het meerdere malen geprobeert. In totaal heb ik betaald aan hostnet in een jaar: 1450 euro + 600 euro ULTIMO incasso kosten omdat het niet duidelijk is waneer er word afgerekend omdat er verschillende datums word afgeschreven.
Als je ze belt dan ben jij zelf die fout is omdat je niet op de datum heb geannuleerd als wat hun willen ( ook niet waar) ik heb per mail en per telefoon opgezegd en ze laten alles gewoon doorlopen.

by Daniëls on Hostnet

Eens je geboekt hebt en jarenlang klant bent, wordt enkel en alleen nog naar het geldgewin gekeken en wordt je via sluwe verkoopsvoorwaarden in de tang gehouden

by Erik van der Bas on Hostnet

Ga alstublieft niet in zee met deze partij. Mailhosting doen ze heel goed maar het hostingplatform voor uw daarwerkelijke website is heel erg traag. De eerste connectie met de website kan afwisselen tussen de 1 en 3 seconden! Waar dat bij een redelijke host toch maximaal 0,5 seconden moet zijn. Doe uzelf een plezier een kies een hostingpartij waarbij u geen klanten verliest aan slechte hosting.

by Christiaan Janssens on Hostnet

Zeer tevreden van Hostnet. Goede service.

by anoniem on Hostnet

Vreselijk arrogant bedrijf, dat zeer klantonvriendelijk is. Verwerkt betalingen niet en zelfs na het sturen van betalingsbewijzen, sturen ze je een aanmaning. Blijven star, helpen niet en maken bovendien van hun systeemprobleem, jouw probleem. Echt, zoek een andere kleinere provider, die wel klantvriendelijk is!

by Ismail Kilic on Hostnet

Na meerdere malen gebeld te hebben met www.Hostnet.nl en aangegeven te hebben dat ik meerdere klant accounts heb en verzocht heb om dit probleem op te lossen ben ik vandaag weer benaderd met een incasso bericht. Ik raad het af om bij Hostnet een dienst af te nemen omdat er gewoon simpelweg niet gedacht wordt aan de financiële situatie van de klant.En na een medewerker gesproken te hebben is mij duidelijk geworden dat dit niet opgelost gaat worden en dat ik gewoon op de hete blaren moet zitten.

by A.Betsema on Hostnet

Doen er alles aan om maar geen verhuis token te hoeven geven, allemaal smoesjes. Telefonisch onbereikbaar. Nooit iets bij hosten

by G on Hostnet

Sturen factuur van €14 op per email (samen met spam quasi elke dag, dus je leest die uiteraard niet) --- maand later €40 incasso kosten op fact van €14, €40 niet betalen = alles afsluiten en uw domeinnaam geizelen.

by Rob on Hostnet

Sinds lange tijd aangesloten bij hostnet voor domeinregistratie en mail. nav verlenging issue kom ik in aanraking met bizarre rigiditeit in de wijze van werken. Men verbergt zich achter procedures en governance. Doet geen enkele moeite om dit evt te veranderen. Rigide management, introvert. Nul inlevingsvermogen naar de klant maar maximaal focus op omzet. Slecht te bereiken, koude digitale en transactionele wijze van communiceren. Helpdesk operators zijn aardig en zeker van goede wil maar kunnen in feite weinig zelf invloed uitoefenen en zijn gevangen in web van regels en procedures. Ik haal alles weg bij deze club.

by Bert van Ravensburg on Hostnet

hele slecht service. Ze antwoorden je of gewoon niet of ze antwoorden pas 3 a 4 dagen later. Als je om helpdesk hulp vraagt, krijg je als antwoord: nee kijk zelf maar in je errorlogs.

Beter een ander hostingbedrijf nemen.

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»