Hosting2Go

Hosting2Go Hosting Review & Ervaringen

Vanaf
€4,99

Score
7.0

Overzicht Voor/Tegen

  • Onbeperkt dataverkeer
  • SSL niet inbegrepen
  • Weinig specificaties op de website

1. Algemeen

Hosting2Go is actief sinds 2005 en gevestigd in Breda. De site van Hosting 2Go geeft niet veel prijs over het bedrijf zelf naast het feit dat de servers in Helmond staan, zodat bij eventuele calamiteiten men snel ter plaatse is. Met 120.000 gehoste domeinnamen noemen ze zichzelf één van de snelst groeiende en meest vooraanstaande hostingbedrijven van het land en roemen ze zichzelf om hun transparante aanbod, scherpe prijs én hun klimaatneutrale servers.

2. Pakketten

Er is slechts keuze uit twee hosting pakketten, webhosting of premium webhosting.

Webhosting

  • 7,5 GB schijfruimte
  • Onbeperkt dataverkeer
€4,99 per maand (1e jaar) Daarna €5,83 per maand
Bestellen

Premium Webhosting

  • Onbeperkt schijfruimte
  • Onbeperkt dataverkeer
€8,33 per maand (1e jaar) Daarna €9,16 per maand
Bestellen

3. Klantenservice

Hosting2Go meent de prijs van hun producten scherp te houden door de kosten van hun klantenservice laag te houden. De helpdesk is niet telefonisch bereikbaar en men kan alleen contact opnemen via een emailadres of link op de site. Er is een lijst met veelgestelde vragen beschikbaar, vooral bedoeld voor nieuwe klanten, en er is een startershandleiding te vinden die je kunt downloaden. Hosting 2Go biedt een aantrekkelijk geprijsd pakket met een aantal extra’s afgestemd op individuele behoeften en benodigdheden.

Recente beoordelingen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Hosting2GO
Average rating:  
 4 reviews
by Jan Vosters on Hosting2GO

Ik heb 10 jaar ervaring en hosting2go bevalt echt super goed. Met mijn domein heb ik een paar hosters gehad en er was altijd wat.

Het is wel vervelend dat ik een ticket moet inschieten en niet gewoon kan bellen, maar ze reageren wel snel dus dat is fijn. Met mijn website loopt ook snel en wordpress vragen daar helpen ze me ook mee.

Al met al een fijne club als je het mij vraagt

by Ramz on Hosting2GO

Aantal jaren klant. Schandalig bedrijf en service. Verwijderen zomaar je website en alle bestanden. Betaal liever wat meer voor goede hosting. Goedkoop = duurkoop

by Danny Dollé on Hosting2GO

Heb al jaren met meerdere sites, bijzonder goede ervaringen met hosting2go. Bij vragen via het inlogsysteem aan de helpdesk altijd snel en duidelijke antwoorden.

Alleen de server response tijd lijkt wat traag t.o.v. andere servers.

Bedankt!

by Flip Logtenberg on Hosting2GO

Ik heb - door voor anderen websites te bouwen - al vele jaren hosting2go aangeraden en t.n.t. alleen maar goede ervaringen. Bij vragen wordt er snel goed gereageerd. Dus......uiterst tevreden!

Bedankt voor je review Flip! Welke CMS'en gebruik je zoal voor je websites?