Flexwebhosting Hosting

Flexwebhosting Review & Ervaringen

Vanaf
€4,95

Score
3.6

Overzicht Voor/Tegen

 • Onbeperkt dataverkeer
 • Telefonische support
 • SSL niet standaard inbegrepen
 • Anti-spam niet standaard inbegrepen

1. Algemeen

Flexwebhosting is gevestigd in Eindhoven en actief sinds 2001. In 2019 is het bedrijf overgenomen door TWS. Webhosting pakketten zijn verkrijgbaar vanaf €4,95 per maand.

2. Hosting pakketten

Er is keuze uit 3 shared hosting pakketten, 3 managed hosting pakketten en 3 reseller hosting pakketten. Hieronder de 3 shared hosting pakketten.

Essential

 • 1 website
 • 25 GB schijfruimte
 • Onbeperkt dataverkeer
€4,95 per maand (1e jaar) Daarna €4,95 per maand
Bestellen

Premium

 • 3 websites
 • 10 GB schijfruimte
 • Onbeperkt dataverkeer
 • 25% korting op SSL
€7,50 per maand (1e jaar) Daarna €12,50 per maand
Bestellen

Excellent

 • 5 websites
 • 50 GB schijfruimte
 • Onbeperkt dataverkeer
 • 1 gratis SSL certificaat
€24,95 per maand (1e jaar) Daarna €24,95 per maand
Bestellen

3. Klantenservice

Naast een uitgebreide helpdesk database waar veel voorkomende vragen zijn beantwoord is Flexwebhosting ook telefonisch goed te bereiken. De helpdesk is telefonisch op werkdagen te bereiken van 10:00 tot 16:00 op 040-2359290. Buiten deze tijden om kan het storingsnummer gebeld worden, dit is: 040-2359295. Maar als de beloofde uptime van 99.9% een beetje klopt zal dit niet nodig zijn.

Recente beoordelingen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Flexwebhosting
Average rating:  
 5 reviews
by Freek Voorwinden on Flexwebhosting

Wij kunnen ons echt totaal niet vinden in de kritiek die ik hier over Flexwebhosting lees. Fijn bedrijf, zeer technisch onderlegde en klantvriendelijke medewerkers, professionele producten, telefonisch goed bereikbaar en een scherpe prijsstelling. Wij hebben als systeem- en mailserverbeheerders jaarlijks met vele tientallen verschillende hosters te maken maar Flexwebhosting is één van de beste, zo niet de beste, om mee te werken. Waar we kunnen hevelen we de domeinen van onze klanten dan ook naar hen over.

by Joost on Flexwebhosting

Wij maken ook precies dezelfde mee als degene die eerder vandaag heeft geschreven. Het schijnt dat er meerdere harde schijven tegelijk(!) kapot zijn gegaan bij een hardware node.Wij kregen te horen dat de data niet hersteld kon worden en dat we dus backups konden restoren.Er is belangrijke data verloren gegaan van sommige klanten, hierdoor hebben wij veel schade opgelopen.De medewerkers, zowel via telefoon als via helpdesk waren totaal niet klantvriendelijk en erg ongeinteresseerd.Voor hun was het simpel. Harde schijven zijn kapot, data kan niet worden hersteld, dus deal with it!Ik denk niet dat ze ver komen met deze mentaliteit. Wij gaan ook zo spoedig mogelijk kijken naar alternatieve aanbieders.

by Adnan on Flexwebhosting

Harde schijven schijnen zomaar kapot te kunnen gaan. Ook al is dit in het verleden eerder gebeurd ziet FXW onvoldoende reden om dergelijke gevallen in toekomst te voorkomen of daar passende maatregelen voor te nemen.Een erg flexwebhostingachtig antwoord. Uhmm we hebben geen data kunnen terughalen maar wel een nieuwe omgeving voor je ingericht zodat je daar backups op kunt zetten (ook al stonden deze op de kapotgegane schrijf) enne tjah.. bouw gewoon een nieuwe site en zet hem maar online..Grotere prutsers dan dit bedrijf (dat al 13 jaar bestaat?!?!?!?!?!) kom je niet veel tegen....Je betaalt liever vier keer zoveel bij een ander dan met een bedrijf als flexwebhosting (alias FXW) in zee te gaan. Er zijn echt wel bedrijven die maar 10% goed doen op het gebied van hosting.. en dat is nog steeds stukken meer dan flexwebhosting kan.

by Peter on Flexwebhosting

Ons domeinnaam is een maand te vroeg en uit het niets verwijderd. Hierdoor zijn we alle mails en data kwijt, omdat we hier niet op hadden gerekend.Inmiddels staat het domein bij sidn ook nog eens in quarantaine, waarvoor we extra kosten bij een nieuwe hoster moeten betalen om dit los te krijgen.Nog maar bezien of deze verwijdering ongedaan gemaakt kan worden, zodat we 'fatsoenlijk' kunnen overstappen en onze mails kunnen behouden.Verder vond ik de periode bij Flex helemaal niet flex. Regelmatig storingen, vooral hun e-mail servers worden regelmatig geblokkeerd , waardoor e-mails bij diverse servers niet aankomen.Administratief klopt er af en toe ook helemaal niets van. We hebben een keer voor 2 euro een deurwaarder op ons dak gekregen voor een rekening van dus 2 euro waarvan we niet wisten dat die bestond.

by bertus on Flexwebhosting

Drie hele kleine woordjes: doe het niet !!

Bedrijf is ernstig in de problemen op financieel gebied waaronder hun administratie. Daarnaast klopt het totale beheer van geen kant. Als je geen ellende wil, zoek ajb verder. Ernstig !!