Antagonist

Antagonist Review & Ervaringen

Vanaf
€4,99

Score
7.7

Overzicht Voor/Tegen

 • Ruime pakket specificaties
 • 30 dagen geld terug garantie
 • 15+ jaar ervaring
 • Gratis SSL
 • Géén telefonische klantenservice

1. Algemeen

Webhosting bedrijf Antagonist is opgericht in 2004 en gevestigd in Enschede. Met bijna 2.000 reviews op vergelijkingswebsite Webhosters.nl en een gemiddelde score van 4.8/5 is het bedrijf al jaren één van de best beoordeelde webhosting bedrijven in Nederland.

2. Hosting Pakketten

Antagonist biedt keuze uit drie shared hosting pakketten: Slim, Plus en Pro. Deze pakketten zitten allemaal ruim in schijfruimte en dataverkeer. Opties zoals SSL, SSH, caching en een verhuisservice zijn altijd standaard inbegrepen.

Slim

 • 1 website
 • 25 GB schijfruimte
 • 1 TB dataverkeer
€4,99 per maand (1e jaar) Daarna €4,99 per maand
Bestellen

Plus

 • 3 websites
 • 50 GB schijfruimte
 • 2 TB dataverkeer
 • 128 MB redis cache
€9,99 per maand (1e jaar) Daarna €9,99 per maand
Bestellen

Pro

 • 5 websites
 • 75 GB schijfruimte
 • 3 TB dataverkeer
 • 256 MB redis cache
€19,99 per maand (1e jaar) Daarna €19,99 per maand
Bestellen

3. Klantenservice

De klantenservice van Antagonist staat goed bekend. In een test uit 2019 werd een gemiddelde reactietijd van 53 minuten gemeten. Ook uit de duizenden reviews komt regelmatig veel lof voor de support medewerkers naar voren. Wat voor sommige klanten een nadeel zal zijn is dat er géén telefonische klantenservice beschikbaar is.

Laat jouw ervaring met Antagonist hieronder achter

Recente beoordelingen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Antagonist
Average rating:  
 30 reviews
by Ferdy on Antagonist

AWESOME!

by Dennis on Antagonist

Vier jaar een website bij Antagonist, zeer betrouwbaar! Niets op aan te merken :)

by Petra on Antagonist

Al jarenlang superblij met de hosting en goede service van Antagonist. Goed bereikbaar, altijd vriendelijk en denken met je mee.

by Faralda on Antagonist

Ontzettend tevreden met de goede en snelle service van Antagonist. Wordt altijd heel snel geholpen op een zeer vriendelijke en klantgerichte manier. Via de vele blogs op hun website kan je zelf al heel veel doen, maar mocht je ergens tegenaan lopen staat Antagonist altijd voor je klaar.

by Ger on Antagonist

Ik kreeg als nieuwe klant de keuze uit diverse smiley's na het 1e contact waar ik niet 100% tevreden over was. Kreeg al snel de vraag waarom niet 100%.. Na mijn uitleg kreeg ik vrij snel antwoord
en is er helder en vriendelijk uitgelegd waar dit aan lag. 👍

by E.meyer on Antagonist

Uitermate tevreden! Ik ben een nieuwe klant bij Antagonist. Door mijn enthousiasme ben ik eigenlijk met een bord voor mijn kop door de bestelprocedure gevlogen. Gevolg… Ik had een pakket met 2 niet beschikbare domeinnamen bestelt, omdat ik niet even de moeite had genomen om op de website informatie in te winnen over de term “verhuizen”.

Binnen 2 uur na mijn eerste mail heb ik alle koste gecrediteerd gekregen en mijn nieuwe, wel vrije domeinnaam is ook al online. Verkopen kan iedereen. Als het fout gaat leer je een bedrijf pas echt kennen. En dan te bedenken dat dit na 18:00 is gebeurd. Blij dat ik u heb leren kennen!

by Frenk on Antagonist

had een probleempje met het resetten van het wachtwoord. na een korte email sessie werd het probleem verholpen door Roy, en kon ik weer verder met m'n werk.

by Ties on Antagonist

Zojuist een klein probleem gehad met mijn domein bij Antagonist. Het was veroorzaakt door mijn eigen schuld. Na een mail te hebben gestuurd met de probleemstelling is er per kerende mail een oplossing geboden. Dat werd op een zeer veilige maar prima manier gedaan! Ik ben zeer tevreden over antagonist. Iedere cent waard!

by Marc Korthout on Antagonist

Als er ook maar iets aan de hand is dan is Antagonist pro-actief met hun acties.
Ook de support is snel bereikbaar per e-mail en vaak ook per chat! Ik ben erg tevreden over deze partij!

by bert on Antagonist

In de jaren dat ik nu deze website heb ondergebracht bij Antagonist, weet ik niet anders dan dat ze je nooit met een kluitje in het riet sturen. Je hebt een probleem, het wordt gesignaleerd en dan komt er een reactie. Niet een paar regels , maar zeer uitgebreid
> Ze breiden steeds meer uit, maar de service / dienstverlening blijft hetzelfde.
> Dat is de grote kracht van jullie. Zeer aan te bevelen

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»