Antagonist

Antagonist Recensie

Vanaf
€4,99

Score
6.0

Overzicht Voor/Tegen

 • Ruime pakket specificaties
 • 30 dagen geld terug garantie
 • 15+ jaar ervaring
 • Gratis SSL
 • Géén telefonische klantenservice

1. Algemeen

Webhosting bedrijf Antagonist is opgericht in 2004 en gevestigd in Enschede. Met bijna 2.000 reviews op vergelijkingswebsite Webhosters.nl en een gemiddelde score van 4.8/5 is het bedrijf al jaren één van de best beoordeelde webhosting bedrijven in Nederland.

2. Hosting Pakketten

Antagonist biedt keuze uit drie shared hosting pakketten: Slim, Plus en Pro. Deze pakketten zitten allemaal ruim in schijfruimte en dataverkeer. Opties zoals SSL, SSH, caching en een verhuisservice zijn altijd standaard inbegrepen.

Slim

 • 1 website
 • 25 GB schijfruimte
 • 1 TB dataverkeer
€4,99 per maand (1e jaar) Daarna €4,99 per maand
Bestellen

Plus

 • 3 websites
 • 50 GB schijfruimte
 • 2 TB dataverkeer
 • 128 MB redis cache
€9,99 per maand (1e jaar) Daarna €9,99 per maand
Bestellen

Pro

 • 5 websites
 • 75 GB schijfruimte
 • 3 TB dataverkeer
 • 256 MB redis cache
€19,99 per maand (1e jaar) Daarna €19,99 per maand
Bestellen

3. Klantenservice

De klantenservice van Antagonist staat goed bekend. In een test uit 2019 werd een gemiddelde reactietijd van 53 minuten gemeten. Ook uit de duizenden reviews komt regelmatig veel lof voor de support medewerkers naar voren. Wat voor sommige klanten een nadeel zal zijn is dat er géén telefonische klantenservice beschikbaar is.

Recente beoordelingen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Antagonist
Average rating:  
 17 reviews
by Van Steenis on Antagonist

Ik heb in het verleden weinig te klagen gehad over de service, maar de huidige prijsverhoging van 20,21 naar 74,88 Euro vind ik ronduit disproportioneel. Ik begrijp dat kosten stijgen, maar het was verstandiger geweest de prijs meer geleidelijk te verhogen. Ik denk dat iedereen daar wel begrip voor gehad zou hebben. Maar een verhoging naar 370% ten opzichte van de vorige prijs?...
Ik denk dat ik maar eens een deurtje verder ga kijken!
(Oké, de capaciteit die je krijgt is wel hoger maar die heb ik niet nodig!)

by Niels on Antagonist

Zeer tevreden over Antagonist. Klantvriendelijk, geen verborgen kosten en zelfs een nette mail die me in staat stelt op te zeggen nog voordat de automatische incasso het geld weer van mijn rekening haalt.

by Ton on Antagonist

Ik ben al een paar jaar klant. Inderdaad zijn de pakketten onlangs flink duurder geworden, maar ze zijn ook uitgebreider. Ondertussen heb ik al mijn sites bij Antagonist ondergebracht. Op e-mail wordt vlot gereageerd (ik heb liever een informele goede reactie dan als meneer met een kluitje het riet in te worden gestuurd). Prijzen op de website zijn duidelijk (lezen is blijkbaar moeilijk).

by Christophe on Antagonist

Ik ben TOTAAL NIET AKKOORD met de post hieronder van J.T. hieronder: een deftige webdesigner zorgt er zelf voor dat zijn site niet kan gehackt worden, door de juiste technieken toe te passen.

Wij hebben altijd EXCELLENTE SERVICE gekregen van Antagonist.

Als je enkele clicks uitvoert in het admin, wordt alles DAGELIJKS GEBACKUPT, dus als er problemen zijn, dan is dat volledig aan de gebruiker zelf te wijten.

Het is een TOP HOSTINGFIRMA !

by Foppe on Antagonist

De helpdesk heeft mij goed ondersteund met informatie bij het verhuizen naar Antagonist. Verder was de uitleg over SSL ook makkelijk te bevatten! Binnen een uur reactie op mijn e-mails. Fijne binnenkomer zo, nu al blij dat ik ben overgestapt.

by J.T. on Antagonist

Een klant van mij had een website bij Antagonist Hosting .

Zijn site was gehackt, en na een half jaar mails sturen, telefonisch contact niet mogelijk, was er nog geen oplossing. Hij heeft toen zijn inlogcodes verstrekt, heb de site bekeken, en er bleek in de back-up maar weinig te staan. Heb toen zijn domeinnaam verhuisd en een nieuwe site gemaakt. Toen kwam er wel een reactie van Antagonist Hosting , en er kon zelfs gebeld worden. Maar dat is mosterd na de maaltijd. Ze begrijpen niks van service, bij problemen moet er een telefonisch bereikbare helpdesk zijn. En zeker omdat ze veel mails niet beantwoorden

by Stephan Daniel on Antagonist

Al een tijdje erg ontevreden over Antagonist. Nu is het ook tijd om het op te schrijven. Op het moment dat onze site begon te groeien, konden de servers van Antagonist het niet aan. Resultaat: herhaaldelijk was de website lang (meer dan een uur) niet bereikbaar. Bij de eerste keer kregen wij als feedback: tja, je kunt ook niet te veel verwachten als je een tientje per maand betaalt. En bij alle 'oplossingen' voor het probleem wijst Antagonist eerst naar ons: de klant. Daar zit dan elke keer het probleem.Een paar weken geleden kam Antagonist met nieuwe pakketen, waarin 99 procent uptime wordt beloofd. Dat was precies wat we nodig hadden. Waren we eindelijk verlost van die keren dat de website onbereikbaar was voor onze bezoekers. Die pakketten kwamen wel met een extra prijskaartje. We hebben het maar betaald, want 99 procent uptime is ons wel wat waard én dan konden ze later niet weer zeggen: je kunt niet veel verwachten voor een tientje in de maand. Nu betalen we meer dan 500 euro per jaar.Maar vanavond, tijdens een piek in onze bezoekersaantallen, gebeurde het weer. Website eruit, niet meer bereikbaar voor bezoekers. Mail gestuurd aan Antagonist, meer dan een uur later een reactie. Het lag weer aan onszelf en die 99 procent hadden we verkeerd begrepen. Die extra kosten hadden we blijkbaar wel goed begrepen. We hebben nu dus ons pakket opgewaardeerd voor (fiks) meer geld, maar de service blijft hetzelfde.Deze hosting is misschien goed als je een hobby-website met een paar bezoekers per dag hebt, maar is volledig ontoereikend als je een serieus platform wil bouwen. Het ergste vinden wij nog de marketing-praatjes: 99 procent uptime, onbeperkt verkeer. Het is allemaal niet waar, want er zijn telkens addertjes onder het gras die niet worden gemeld.

by Peter on Antagonist

Een prijsverhoging van meer dan 150% als je nu een pakket bij ze besteld t.o.v. voorheen. Tja.

by We on Antagonist

Goedkoop en vriendelijke service zolang alles goed gaat. Veel problemen met email en direct admin gehad. Response langzaam en alleen standaard antwoorden per email, totaal niet oplossingsgericht.

by Monique on Antagonist

Ik ben al bijna vijf jaar klant en nog steeds erg tevreden met dit bedrijf. Ze zijn van de zomer wel duurder geworden maar dat heeft te maken dat ze nu een soort VPS aanbieden in een 'shared-webhosting'-jasje (als ik het goed begrijp). Het enige minpunt vind ik de manier van het presenteren van de tarieven, dat mag wel wat duidelijker en met BTW.

Maar voor de rest een tophosting!!

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»