Cakemail mailing list beheer

Hostnet is voor Nederland de reseller van de mailing list beheerder Cakemail. Hostnet biedt Cakemail aan als een emailmarketing dienst. Het is met de dienst mogelijk om voor €9,- per maand (ex. BTW) maximaal 10.000 emails per maand te versturen en 1.000 contacten te beheren. Enkele leuke opties zijn A/B testen, heatmaps en social media integratie. Zelf gebruik ik echter al jarenlang de provider Mailchimp. Het mooie van Mailchimp is dat deze dienst volledig gratis is tot aan 2.000 gebruikers en 12.000 email berichten. Kortom je krijgt meer voor minder!

De €9,- per maand exclusief wat jaarlijks neerkomt op €130,68 inclusief BTW is toch erg fors voor deze dienst. Nu staat Hostnet natuurlijk al niet bekend als de goedkoopste webhosting aanbieder maar dit is echt te veel. Uiteraard is er veel voor te zeggen om deze dienst te integreren in een webhosting account maar met kosten hoger dan een gemiddeld webhosting pakket laten wij deze dienst even voorbijgaan.

Vergelijking Cakemail & Mailchimp

Hostnet Cakemail Mailchimp
 Kosten:  € 130,68 / jaar  Gratis
 Aantal Gebr.  1.000  2.000
 Aantal emails  10.000  12.000
 A/B testen  Ja  Ja
 Google Analytics  Ja  Ja
 Social Media  Ja  Ja
 Templates  Ja  Ja
 Website:  Hostnet  Mailchimp

Voor de zekerheid benadrukken wij dat we Mailchimp aanraden!

Een Reactie

Ofelia Jurrius
10 mei 2013 om 11:25
Bedankt voor dit bericht! Ik wilde net Cakemail bestellen toen ik op deze site belandde. Toch maar eerst even Mailchimp testen.
Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *