Advertorial: Wat maakt een Wordpress Provider zo speciaal

Een WordPress provider heeft de server speciaal geoptimaliseerd om het WordPress systeem te kunnen draaien. Bij problemen kun je op deze manier terugvallen op de ervaring die de provider met CMS heeft en weet je zeker dat jouw website optimaal functioneert.

Wat is WordPress?

WordPress is een gratis CMS systeem om jouw website op te draaien. Tevens is het een Open Source systeem, waar miljoenen gebruikers ter wereld gebruik van maken. Het systeem wordt daardoor continu geoptimaliseerd en is de laatste jaren uitgegroeid tot het meest gebruiksvriendelijke en stabiele CMS systeem dat er is. Het systeem is volledig gratis te gebruiken en dat blijft het ook!

Wat heeft WordPress nodig?

WordPress is gemaakt in PHP, alle informatie van een website wordt in een MySQL-database opgeslagen. WordPress is een fantastisch systeem om jouw website op te draaien, echter heb je een provider nodig die precies de hosting biedt waarvoor WordPress geschikt is. Je hebt een provider nodig die alle instellingen precies afstelt op de wensen van het CMS, alleen dan zal de website optimaal functioneren.

De meeste providers kunnen WordPress draaien, helaas hebben providers hun hosting vaak niet optimaal geoptimaliseerd en dat is zonde! Dit zie je terug in de snelheid, gebruiksvriendelijkheid en de support van deze providers.

WordPress installeren en jouw website online brengen

Via geoptimaliseerde WP hosting kun je WordPress met één druk op de knop installeren. Jouw inloggegevens worden automatisch aangemaakt en direct gemaild, vervolgens staat jouw website online! In het begin is jouw website een lege huls die nog gevuld moet worden, je denkt na over de precieze content en het design waarmee je het wereldwijde web op wilt.

Thema’s en plugins stellen je in de gelegenheid om jouw website te optimaliseren naar jouw eigen wensen. Scherpe afbeeldingen en hoogwaardige content maken een website helemaal af, helaas lukt dit alleen als de basis goed is.

Is het gelukt om jouw website volledig online te brengen en werkt alles naar behoren? Dan wil je jouw website niet kwijtraken! Een goede WordPress provider geeft haar klanten de mogelijkheid om automatisch back-ups van de website te maken, als er iets verkeerd gaat kan alle data op deze manier eenvoudig worden teruggezet. Je hoeft je op deze manier geen zorgen te maken over hackers, een falende server of ander rampscenario’s waar providers waakzaam op zijn.

WordPress Hosty heeft zich gespecialiseerd en is haar klanten van dienst om hen zorgeloos van de WordPress CMS te laten profiteren.

WordPress Hosty

WordPress Hosty is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in hosting en een in WordPress gespecialiseerd onderdeel van Hostingtime. WordPress Hosty is de locatie om domeinnamen, e-mail en WordPress hosting te realiseren. Bezoek www.wphosty.nl om uitgebreid met ons team van professionals kennis te maken. Onze WordPress hosting begint al vanaf €1,95 per maand!

Dit artikel is een Advertorial van WordPress Hosty.